Norwegian Bokmål

SÁMI SAFARI CAMP

Sámi Safari Camp - lavvoglamping tett på naturen, deg selv og samisk kultur.

 

Sámi Safari Camp ligger plassert inne i Mannfjorden, Tysfjord i Nord-Norge, langt fra annen bebyggelse og andre mennesker. På campen er det ikke strøm eller wi-fi.

 

Sámi Safari Camp er lavvo glamping - det vil si at fem av våre lavvoer har gulv, og er inredet og møblert etter formål. Vi har tre sovelavvoer, en storlavvo med salong og spisestue, og en toalettlavvo. I tillegg har vi to tradisjonelt innredet lavvoer med åpen ild, bjørkeris og reinskinn på gulvet.

 

Hver sovelavvo har to senger og en vedovn som vill holde deg varm gjennom natten - også når det er kaldt ute. I vår storlavvo serverer vi mat og drikke, eller så kan du bare nyte roen i sofaene fremfor vedovnen. Mellom de forskjellige lavvoer, og ned til havet, har vi lagt plank for å ikke lage unødvendige sår eller spår i naturen samtidig som det blir lettere å gå på.

 

Og nede ved havet har vi plassert en bålplass der man kan slå seg ned ved ilden, lytte på lydene fra naturen, få noe godt å drikke og spise, og nyte utsikten over fjorden og fjellene.