Sami Safari Camp

Tett på naturen, deg selv og samisk kultur

Har du en krevende hverdag?

Ta en timeout - en mental pustepause - og gi deg selv en helsebringende dose indre ro. Kom deg bort fra hverdagen noen dager - opplev stillheten - og la varmen fra ilden og lukten og lydene fra naturen på Sámi Safari Camp omfavne deg. 

 

Her bruker vi naturen, gammel samisk kunnskap og moderne mindfulness for å nullstille oss. Vi skjerper sansene og blir på den måten bedre rustet til å møte og håndtere hverdagen hjemme igjen.

Ro er ikke fravær av storm, ro er snarere å finne fred midt i stormen. Det handler om å tillate stillhet og langsomhet inne i seg selv.

 

Å reise inn i et kjølig og vakkert landskap kan hjelpe deg å forstå den luksuriøse langsomheten som livet kan by på.

Og Sámi Safari Camp er som skapt for ro, harmoni og ettertenksomhet. 
 
Velkommen til et lite «pusterom» hvor du kan trekke frisk luft langt ned i lungene og føle at kropp og sjel henger sammen!

Hvordan komme seg hit?

Reis med tog til Fauske eller med fly til Bodø flyplass, og deretter med buss eller leiebil til Drag fergekai hvor vi henter deg med båt.

 

Reis med tog til Narvik eller med fly til Harstad-Narvik flyplass, og deretter med buss eller leiebil til Drag fergekai hvor vi henter deg med båt.

______________________________________

 

Passer for: Voksne som søker indre ro og stillhet.

 

Nivå: Middels, må kunne gå kortere turer i ulent terreng rundt campen. Ingen tidligere erfaring i meditasjon er nødvendig.

 

Varighet: 3 døgn

______________________________________